Game Preview: Lego Batman The Mobile Game

Hello fans gokil Gameloft,

BAM!! POWW!!! CRACK!!!

Ini adalah kata-kata yang kita sering lihat di komik Batman. Gameloft bekerjasama dengan Lego® akan membuat sebuah game baru, yang bernama Lego® Batman™: The Mobile Game di bulan depan.

Gameplaynya sangat sederhana, lebih kurang seperti game action. Dengan adanya grafik yang ok dan atmosfir yang fun, game ini layak dimiliki. Ini adalah screenshot pertama untuk Lego® Batman™: The Mobile Game.

Apa yang special dari Batman? Dia adalah seorang ahli dalam bertarung: Tendangan super Batman!

Dengan artwork ala Lego® Batman membanting musuh-musuhnya.

Tidak hanya gadget yang super canggih, kamu juga bisa melihat Batmobile beraksi.

Hati-hati memata-matai musuh dan selamatkan semua sandera di Gotham City!

Game lucu ini akan dirilis sekitar akhir Agustus atau awal September 2011. Stay tune!

Salam hangat,

Andi Gameloft Indo

8.568 Comments to

“Game Preview: Lego Batman The Mobile Game”

  1. On Agustus 1st, 2011 at 18:47 Ivan Says:

    Wah kak grafiknya lebih bagus dari pada Lego Batman yang dulu 😀 Gameloft memang keren

  2. On Agustus 1st, 2011 at 19:47 Stevenzzzzzzz Says:

    Koq ada batmobile nya ??? Di games platform ps 2 yang saya ada saja tidak pny batmobile nya ???

  3. On Agustus 1st, 2011 at 21:25 elianto Says:

    wah batman nya lucu lucu,,bener benr bikin penasaran ni,,,pengin mencoba

  4. On Agustus 1st, 2011 at 21:27 elianto Says:

    wah batmen nya lucu lucu,,penaran pengen mencoba

  5. On Agustus 2nd, 2011 at 10:51 raja alaska Says:

    grafiknya bagus banget. lebih halus. tapi miasinya ada banyak gak ya? kalo dikit gak seru dan moga2 bosnya susah biar menantang

  6. On Agustus 2nd, 2011 at 10:53 raja alaska Says:

    tapi kok gambar batmobilenya agak kasar?

  7. On Agustus 2nd, 2011 at 12:03 Andi Says:

    Namanya juga belum final 🙂 Ini masih draft pertama untuk pengembangan gamenya.

  8. On Agustus 2nd, 2011 at 12:31 Fikri Says:

    hehe..jadi inget maenan lego dulu.. 😀
    kalo diliat gameplaynya mirip assassin creed y?

  9. On Agustus 2nd, 2011 at 13:02 Ivan Says:

    Assassins Creed grafiknya di LEGO kan gimana ya ? 😀

  10. On Agustus 2nd, 2011 at 14:48 Andi Says:

    Wah, agak susah tuh kerjasamanya, soalnya ada Ubisoft dan LEGO. 🙂

  11. On Agustus 2nd, 2011 at 16:41 BìllybìanNèrs Says:

    haha gambarnya lucu..
    ini bisa dijadikan opsi juga nih utk memainkan game dgn grafik seperti ini,,:D

  12. On Agustus 2nd, 2011 at 16:50 Rudy Says:

    wuih.. mantap kayaknya nih game…
    gambarnya imut….

  13. On Agustus 2nd, 2011 at 17:13 Road Rager Says:

    Grafik & gameplaynya pasti bagus, tapi ada gak aksi tembak menembak pas lagi ada di dalam Batmobile?

  14. On Agustus 4th, 2011 at 10:46 Andi Says:

    Nah itu dia yang belum tahu. Nanti kalau udah dirilis, kita buat Game Reviewnya ya 😉

  15. On Agustus 5th, 2011 at 14:13 Gameloft Indonesia » Blog Archive » Penyeleksian Akhir Fans Gokil of the Month Says:

    […] update di blog tiap harinya. Sepertinya dia sangat tertarik dengan isi dari Game of the Week dan Game Preview, bukan hanya kuis berhadiah […]

  16. On Agustus 5th, 2011 at 16:38 Rifqi Says:

    klasik dan menarik… gameloft memang super gokil

  17. On September 2nd, 2011 at 07:14 Ivan Darmawan Says:

    Aq penggemar GAMELOFT sejak kelas 6 sd tp sekarang aq udah kelas 1 smk, ,
    langsung ja Preview Game yang sangat unik dan menghibur, , ,
    Game lego batman cocok di mainkan anak2,remaja,dan orng tua sekali pun, ,
    dan grafisnya yang sangat memukau, ,
    jadi aq tunggu game ini buat sony ericsson aq yang resolusi layarnya 128X160. . .
    Bravo GAMELOFT, ,

  18. On September 2nd, 2011 at 09:52 fardan Says:

    wahh baguzzzzzz

  19. On September 7th, 2016 at 10:48 plenty of fish dating site of free dating Says:

    Good day! I simply would like to offer you a big thumbs up
    for your great information you’ve got right here
    on this post. I am coming back to your site for more soon.

  20. On September 8th, 2016 at 09:11 plenty of fish dating site of free dating Says:

    Thank you for some other excellent post. Where else may just anyone get
    that type of information in such a perfect manner of writing?
    I have a presentation next week, and I’m on the look for such information.

  21. On September 9th, 2016 at 16:12 quest bars Says:

    Hi there, I check your new stuff like every week. Your humoristic style is awesome,
    keep doing what you’re doing!

  22. On September 10th, 2016 at 16:54 plenty of fish dating site of free dating Says:

    of course like your web site but you have to check the spelling on quite a few of your posts.
    Several of them are rife with spelling problems and I to find it very bothersome to inform the truth then again I’ll surely come
    back again.

  23. On September 14th, 2016 at 14:21 Windows 10 Free Upgrade Says:

    This article offers clear idea in favor of the new users of blogging,
    that genuinely how to do running a blog.

  24. On September 14th, 2016 at 16:09 Windows 10 Free Upgrade Says:

    Remarkable things here. I am very satisfied to see your article.
    Thanks so much and I am having a look forward to contact you.
    Will you please drop me a e-mail?

  25. On September 16th, 2016 at 15:59 Windows 10 Free Upgrade Says:

    Hello! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
    There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.
    Please let me know. Many thanks

  26. On September 17th, 2016 at 06:28 Windows 10 Free Upgrade Says:

    Hi there, all is going fine here and ofcourse every one is sharing data, that’s genuinely excellent,
    keep up writing.

  27. On September 24th, 2016 at 05:38 quest bars Says:

    Nice blog here! Also your web site loads up very
    fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my website loaded up as quickly as yours lol

  28. On September 24th, 2016 at 12:14 quest bars Says:

    What i do not realize is actually how you’re now not
    really much more smartly-preferred than you may be now.
    You’re so intelligent. You understand thus significantly relating
    to this subject, made me in my view imagine
    it from so many varied angles. Its like women and men don’t seem to be involved until it is one
    thing to accomplish with Lady gaga! Your personal
    stuffs outstanding. All the time take care of it up!

  29. On September 25th, 2016 at 04:27 quest bars Says:

    It’s going to be ending of mine day, except before finish I am reading this enormous article to increase my know-how.

  30. On September 25th, 2016 at 08:58 quest bars Says:

    With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of exclusive content
    I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization.
    Do you know any methods to help protect against content from being ripped off?
    I’d genuinely appreciate it.

Comment




Your Comment:

Categories